juventus babytøj stor interesse, fik en hændelse under

juventus babytøj stor interesse, fik en hændelse under Englands 3-0 sejr over Argentina i deres åbningsopgør særlig opmærksomhed. Dominic Calvert-Lewin havde givet de unge løver føringen 10 minutter før halvleg før Adam Armstrong fordoblede deres fordel kort efter pausen.

Men da Paul Simpsons side var godt på vej til sejr, gjorde afsendelsen af ​​Argentinas Lautaro Martinez livet meget lettere for England i løbet af de sidste 12 minutter. Det var dog den måde, Martinez blev sendt på, som fik mere opmærksomhed end det faktum, at Argentina fortsat skulle se resten af ​​kampen med ti mand. Video -gengivelse giver Martinez rødt kort Dommeren Abdulla Hassan Mohamed tillod videoteknologi at få sin første store indflydelse, efter også at have været brug

t ved Club World Cup i Japan sidste November, da han krævede et andet kig på Martinez påståede fejl, som det kan ses i videoen herunder, så dommeren og hans medtjenestemænd tilbage på optagelserne og diskuterede hændelsen et øjeblik, før Mohamed vendte tilbage til feltet. at Martinez faktisk havde løftet albuen med det formål at slå Chelseas Fikayo Tomori og Fodboldtøj til Børn med navn derefter fik vist et rødt rødt kort. Argentinens begrænsede protester suger bestemt st videooptagelserne hjalp med at foretage det rigtige opkald. I betragtning af den måde, som folk som Rugby og Tennis afholdes, er det